پنیر پیتزا ایران شما را به خرید بهترین محصولات پنیر پیتزا دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

طرز تهیه پنیر پیتزا در منزل

چگونه یک پنیر پیتزای خوشمزه در منزل تهیه کنیم؟ کیفیت پنیر پیتزای خانگی بالاتر است یا پنیر پیتزای صنعتی؟ با دستور زیر براحتی میتوان در منزل پنیر پیتزا تهیه کرد.
شاید باورتان نشود چقدر راحت میتوانید در منزل خودتان پنیر پیتزا تهیه کنید. اما انتظار نداشته باشید شکل و شمایلی شبیه به پنیر پیتزا های بازاری داشته باشد. برای اینکار به ۲ لیتر شیر کامل پاستوریزه و نزدیک به ۲ قاشق غذا خوری سرکه و همچنین مقداری نمک نیازمندیم. لازم به ذکر است در صورتی که سرکه در دسترس شما نباشد میتوانید از جوهر لیمو استفاده کنید. یک پارچه بسیار نازک در حد تور هم مورد نیاز است که بهتر است سفید رنگ باشد. دقت کنید شیر، استریلیزه نشده باشد چون لاکتوز موجود در شیر برای تبدیل شدن آن به پنیر پیتزا عنصری اساسی است. شیر را روی شعله قرار میدهیم و آنقدر حرارت میدهیم تا بجوشد. با یک ملاقه شیر را کمی هم میزیم تا سر نرود. شعله را کم میکنیم و آرام آرام و قطره قطره سرکه یا جوهر لیمو را به شیر اضافه میکنیم. وقتی شیر شروع به سفت شدن کرد اضافه کردن سرکه را متوقف میکنیم. حداکثر حدود ۴ دقیقه اجازه دهید شیر سفت شده به حرارت دیدن ادامه دهد. حال در یک ظرف دیگر آب نمک درست میکنیم. اگر به درون شیر سفت شده نگاه کنید متوجه وجود آب اضافی میشوید که برای گرفتن آن باید از پارچه توری کمک بگیریم. به این صورت که محتوی ظرف را درون پارچه قرار داده آن را میفشاریم تا آب از الیاف تور خارج شود. حال پارچه و پنیر درون آن را درون آب نمک قرار میدهیم و میگذاریم دقایقی در آن بماند. سپس محتویات پارچه را از آن جدا کرده دوباره درون ظرف روی شعله قرار میدهیم و اینبار با شعله ملایم آن را حرارت میدهیم تا خوب بپزد. حدود ۱۰ دقیقه به اینکار ادامه میدهیم وباید مواظب باشیم پنیر نسوزد و از بین نرود. بعد گاز را خاموش میکنیم و حدود ۱۰ دقیقه صبر میکنیم. در این مدت پنیر پیتزا بخوبی خودش را میگیرد و آماده رنده شدن میشود. میتوانید آن را رنده کنید و مورد استفاده قرار دهید.

رضایی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

پنیر پیتزا ایران شما را به خرید بهترین محصولات پنیر پیتزا دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید